Хотелски комплекс

Хотелски комплекс

Хотел

Хотел

dotts

Хотелът е категория четири звезди с 200 легла. Разполага с 81 стаи, 3 мезонета и 10 апартамента. Апартаментите са три основни типа – едноспални, двуспални, и президентски апартамент. Мезонетите се състоят от дневна зона на първо ниво и спалня на второ.

Апарт хотел

dotts

Aпарт -хотелът е категория три звезди  със 160 легла. Разполага със стаи, студиа и апаратменти. Подходящ за  групови посещения, тренировъчни лагери, зелени училища.

Апарт хотел
Ресторант

Ресторант

dotts

Капацитетът на ресторанта е 300 места. Състои се от основна зала 1 с площ 450 кв. метра, зала 2 с площ 250 кв. метра и възможност за обединяване със зала 1, ВИП зала с площ 100 кв. метра, бар, който обслужва зоната на открития басейн и може да функционира независимо от ресторанта.

Детски комплекс

dotts

Детският парти център е с площ 200 кв. м, с възможност за посещения на 20 деца едновременно. В детския кът ще се организират събития за деца, ще се предлагат почасови занимания с най-малките гости на хотела.

Детски комплекс
Търговски обекти

Търговски обекти

dotts

В хотелския комплекс се планира  да работят няколко търговски обекта. Те ще предлагат продукти от първа необходимост, козметика, сувенири, плажни и спортни принадлежности. Предвид близостта на СамEлион до курорта Боровец е планирано през зимния сезон да функционира център за ски екипировка под наем. 

Конферентен център

dotts

Конферентният център е разположен около  фоайе с площ  над 300 кв. метра, със собствена рецепция. Конферентните зали са с възможности за различни комбинации и функции. Предвидени са две  зали за обучения и семинари, всяка с площ 65 кв. метра и капацитет 24 души, две конферентни зали с възможност за обединяване и общ капацитет 130 места, и 2 зали за срещи.

Конферентен център