СПА и Уелнес

Подмладете тялото си, съживете душата си

Добре дошли в СамЕлион Спа и Уелнес център — мястото, където Вашето здраве е наш основен приоритет.Отдайте се на незабравимо изживяване в аква, термална и релакс зоните ни, всяка от които създадени, за да Ви отведе в оазис на спокойствието и благосъстояние. Откъснете се от напрегнатото ежедневие като си подаратите романтичен спа уикенд за двама или семейно спа преживяване. Зарадвайте любимите си хора възползвайки се от  нашите спа ваучери, които ще им предложат изключително спа преживяване в СамЕлион Спа и Уелнес център.  

 

Термална зона

Съчетание от древни традиции и съвременни техники за отпускане и почивка, правят термална зона на СамЕлион СПА и Уелнес център мястото, където умът, тялото и душата се сливат в пълна хармония. Избягайте от ежедневния стрес и изпитатйте чувство на безтегловност. Нашата термална зона предлага арома сауна, парна баня, солна стая, крио кабина, инфрачервена сауна и финлансдка сауна.
Термална зона

Релакс зона

В релакс зоната за СамЕлион СПА и Уелнес център ще откриете луксозно убежище на спокойствието, където можете да избягате от напрежението и просто да се наслаждавате на момента. Тук ще откриете солна стая, релакс зона с тепидариум и воден ефект.
Релакс зона

Аква Зона

Аква зоната на СамЕлион СПА и Уелнес център — мястото, където водата е Вашият най-добър приятел. Обгърнати от нейната успокояващата прегръдка, Вие ще се отдадете на колекция от преживявания, създадени, за да стимулират и ободрят сетивата Ви.  Аква зоната ни предлага вътрешен и външен басейн, вътрешно и външно джакузи, както и хидромасажен басейн.
Аква Зона

Спа апартамент

Отпуснете се и оставете ежедневието зад гърба си, като си подарите едно ексклузивно преживяване във Вашият личен СПА оазис. Поглезете се с ексклузивно спа изживяване, благодрение на нашия изключителен СПА апартамент подходящ за до двама души,  който разполага със самостоятелна парна баня, финландска сауна, джакузи и зона за терапии.
Спа апартамент
Бюлетин
Абонирайте се, за да сте запознати с най-актуалните ни промоции