Често задавани въпроси за СамЕлион

История, която да разкажеш, моменти, които да споделиш

Ние се стремим  да осигурим безпроблемно и приятно преживяване за всички наши гости. Затова Ви предлагаме да се запознаете с често задаваните въпроси преди пристигането си, като по този начин ще разполагате с всичката необходима информация относно престоя Ви в СамЕлион.

Резервации

Да, имаме стаи с пълна достъпност за хора с намалена подвижност. 

Деца от 0 до 5,99 год. се настаняват безплатно в стаята на родителите си на съществуващите легла или хотелът предоставя безплатна бебешка кошара. 

За деца от 6 до 11,99 год. се доплаща 19.56.- BGN.- / нощувка с включена закуска, като те се настаняват на разтегателна лежанка/диван/фотьойл налични в стаята.

За нас ще бъде удоволствие да посрещнем Вашите домашни любимци с размер до 10 кг., като моля да ни уведомите не по-късно от два дни преди дата на пристигането Ви. Таксата за почистване, която ще бъде начислена към Вашата резервация е в размер на 49.- BGN/ на вечер. Моля, имайте предвид, че домашни любимци не се допускат в нашите заведения за хранене, с изключение на външните части, както и общи части на хотела, освен ако те не са служебни животни.

Ние ценим Вашето удобство и спокойствие, затова имаме удоволствието да Ви предложим безплатен външен паркинг, докато се наслаждавате на своята почивка в СамЕлион.

Пристигане, Настаняване и Напускане

Настаняването е след 15:00ч.

Времето за напускане е до 12:00 ч.

Минималната възраст за резервиране на хотелска стая е 18 години.

Ще направим всичко възможно да Ви настаним възможно най-рано. Ако обаче стаята не е готова при пристигането Ви, нашият екип на рецепция  ще се радва да помогне с багажа Ви. Разбира се, ако желаете да гарантирате своето ранно настаняване, то това е възможност спрямо заетостта на хотела и срещу определена такса.

Да, валидна лична карта със снимка или паспорт са необходими при настаняване в хотела.

По време на престоя

За подробна информация за нашите заведения, моля посетете: https://samelyon.com/bg/restaurants-and-bars

Закуска се сервира в ресторант "Палитра" на приземно ниво, както следва:

Понеделник- Четвъртък: 07:00 до 10:00

Петък- Неделя: 07:30 до 10:30

В съответствие с българското законодателство, хотелът спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на комплекса.
За гости, които не се съобразяват с нашата политика се налага глоба от 200.-/BGN, която ще бъде добавена към сметката на стаята.
Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритите части на хотела.

Да, имаме безплатен безжичен интернет в целия хотел и във Вашата стая.

Не се допускат партита в хотелските стаи и апартаменти с цел осигуряване на спокойния престой на нашите гости.

Бюлетин
Абонирайте се, за да сте запознати с най-актуалните ни промоции