СамЕлион Здраве и Красота

Подмладете тялото си, съживете душата си

Добре дошли в нашия модерен Рехабилитационен център, където лечението и възстановяването заемат централно място. Нашата основна мисия е да Ви помогнем в процеса на възстановяване на силите, подвижността и общото Ви благосъстояние чрез комплексен подход, който включва кинезитерапия, физиотерапия и хидротерапия. Независимо дали се нуждаете от възстановяване след нараняване, операция или търсите облекчение от хронична болка, екипа ни от професионалисти е тук, за да ви напътства по пътя към подобрено качество на живот.

Кинезитерапия

Уелнес преживяването и възстановяването на организма често включва кинезитерапия. Тя е известна още като терапевтична физкултура, е в основата на концепцията за рехабилитация. Нашите квалифицирани терапевти изготвят персонални протоколи, които са насочени към специфични проблемни области, като по този начин ще спомогнат за възстановяване на мускулната сила, подобряване на гъвкавостта и възстановяване на функционалните движение.
Кинезитерапия

Физиотерапия

Физиотерапевтичните ни сесии съчетават комплекс от методики, насочени към лечението на широк спектър от проблеми, свързани с възстановяване на здравето и физическото Ви състояние. Нашите опитни физиотерапевти използват методики, специализирани упражнения и модерни техники за облекчаване на болката, подобряване обхвата на движение, както и повишаване на цялостната физическа функция.
Физиотерапия

Хидротерапия

Изпитайте терапевтичните предимства на водата, възползвайки се от нашата хидротерапия. Екипът ни от квалифицирани терапевти ще спомогнат за намаляване на болката, увеличаване на подвижността и подобряване на кръвообращението, като същевременно ще Ви осигури релаксиращо и успокояващо изживяване.
Хидротерапия

Криосауна

Сесиите в криосауната могат да допринесат за повишаване на енергийните нива, подобряване на съня и увеличаване на чувството за благополучие. Краткото излагане на под нулеви температури стимулира освобождаването на ендорфини, предоставяйки природно повишение на настроението. Допълнително, подмладяващото въздействие на криосауната върху кожата ви ви оставя с чувство на освеженост и оживление.
Криосауна

Естетични процедури

Очаквайте скоро повече информация
Естетични процедури
Бюлетин
Абонирайте се, за да сте запознати с най-актуалните ни промоции